Babičin blog

…spletni dnevnik ene babice

PET LET POZNEJE.

Zapisano pod: nekategorizirano — babica 16:45 dne 24.08.2018

Svoj blog sem, z velikim navdušenjem, začela pisati v začetku leta 2009. Sprva sem prispevke pisala enkrat tedensko, pozneje so bili presledki vedno večji, po štirih letih sem se pa naveličala in sklenila, da začasno prekinem z pisanjem. Ta prekinitev se je spremenila v pet let.

In kaj se je zgodilo v teh petih letih ? Prav za prav NIČ ! Pet let sem starejša in temu primerno bolj obremenjena s fizičnimi težavami. Kar veliko mojih vrstnic in vrstnikov je že prestopilo prag večnosti, zato se moj svet ožji in postaja samoten. Moji otroci, ki se drug za drugim srečujejo z Abraham, so zavzeti s delom in skrbjo za svoje otroke, zato se zelo pazim, da jih ne bi obremenjevala še jaz, s svojimi potrebami. Vnuki (16 jih imam), neverjetno hitro odraščajo (občutek imam, da veliko hitreje kot so moji otroci) in odhajajo na svoje. Čas vedno hitreje odteka vsako leto je krajše in tista meja, ki jo prestopiš samo enkrat, BLIŽJA ! Tega prestopa si še ne želim, vendar včasih ko so težave večje me kar zamika. Trenutno je prijetnih stvari v mojem življenju še več. kot težav, zato bi bila hvaležna, če bi mi bilo podarjenih še kakih pet let !

Vendar; KAKOR JE BOŽJA VOLJA !!!
Lahko noč
babica.

  • Share/Bookmark


Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

XHTML: Uporabite lahko naslednje tage: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !